Lady Gaga on kuuma näky bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Silmiinpistävästä tyylistään tunnettu Lady Gaga on kiertänyt kevään aikana maailman keikkalavoja yhdessä laulajalegenda Tony Bennettin kanssa Cheek to Cheek -kiertueella. Vaikka tähti on työstänyt myös uutta levyä, on hänellä ollut aikaa lomailla etelän lämmössä.

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Lady Gaga viettää rentoutuu parhaillaan Bahaman auringon alla. Poptähti on muistanut fanejaan jakamalla kuumia lomakuvia Instagramissa. Tuoreissa otoksissa tähti poseeraa palmupuun alla punaisiin stringibikineihin verhoutuneena.

Lady Gagan viimeisin albumi, Artpop, julkaistiin vuonna 2013. Tähti on viime aikoina ehtinyt myös näyttelemään elokuvissa ja sarjoissa. Hän esiintyi Machete Kills ja Sin City: A Dame to Kill For -elokuvissa, ja tänä vuonna hänet tullaan näkemään American Horror Story -sarjassa.

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi