Lapsi hukkasi lelutiikerinsä lentokentälle – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla lapsilla on oma suosikkipehmolelu, joka kulkee heidän mukanaan joka paikkaan. Jos pehmolelu katoaa, on itku herkässä. Onneksi on olemassa aikuisia joiden avustuksella lelu löytää tiensä jälleen lapsen hoiviin, kuten tuore uutinen osoittaa.

Owen Lake oli matkustamassa perheineen Yhdysvaltojen Tampasta Houstoniin. Pojalla oli mukanaan Hobbes-lelutiikeri, jonka hän onnistui vahingossa hukkaamaan Tampan lentokentälle. Owen oli arvatenkin järkyttynyt tapauksesta, joten hänen äitinsä Amanda pyysi lentokentän työntekijöitä auttamaan tiikerin etsimisessä.

Sankarilliset työntekijät onnistuivat paikantamaan Hobbesin, mutta tiikerin täytyi vielä odotella matkalta palaavaa omistajaansa lentokentällä. Niinpä lentoaseman operaatiokeskuksen johtaja, Tony D’Auto, päätti viedä pehmolelun pienelle seikkailulle. Lentokentän työntekijät kuvasivat kameralle Hobbes-tiikerin seikkailuja ympäri lentokenttää.

Tiikeri muun muassa pääsi vierailemaan lennonjohtotornissa, avustamaan työntekijöitä kentällä ja maistamaan ilmaista jäätelöä. Lopulta oli iloisen jälleennäkemisen aika, kun Owen palasi noutamaan rakasta tiikeriään kentältä. Tampa International Airport jakoi kuvasarjan Hobbesin seikkailuista Facebook-sivuillaan.

After boarding a flight to Houston with his family, 6-year-old Owen panicked. Where was his favorite tiger, Hobbes? His…

Posted by Tampa International Airport on 15. kesäkuuta 2015