Mies käveli humalassa kotiin – söi nälissään betonia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Humalan laskiessa yön pikkutunneilla saattaa karmiva nälkä yllättää juhlijan. Aamuyöllä mikä tahansa pikaruoka kelpaa ja mieliteot ovatkin lähes aina rasvaisia ja suolaisia. Eräs mies oli niin nälkäinen ettei erottanut ruoan ja betonin makua toisistaan.

Kiinalainen mies oli kävellyt juomantäyteisen illan päätteeksi kotiinsa Nanjingin kylään ja oli ollut todella humalassa. Hän oli nähnyt kotimatkallaan sangon, jossa oli ollut jotain paksua nestettä. Mies oli järkeillyt sen olevan ruokaa ja syönyt sitä pahimpaan nälkäänsä.

Metro-lehti kertoo miehen luulleen, että sangossa oleva paksu mönjä olisi ollut seesamitahnaa. Hän oli pahemman kerran väärässä ja söi betonia ämpäristä arviolta noin 250 grammaa. Mies päätyi sairaalaan yöpalansa jälkeen ja hänen vatsansa huuhdeltiin.