One Direction -tähti pokasi Ariana Granden – tapailevat salaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valtaisan suosion saavuttaneen One Direction -yhtyeen jäsen Niall Horan on nähty toistuvasti treffeillä poptähti Ariana Granden kanssa. Tähdet viihtyivät tiiviisti yhdessä muun muassa Espanjassa, Barcelonassa, jossa molemmat olivat juhlimassa yhteisen ystävänsä syntymäpäiviä.

Pariskunnan deittailusta on huhuttu aiemminkin, mutta kumpikin on halunnut pitää matalaa profiilia tapailustaan. Romanssihuhut lähtivät liikkeelle, kun Niallin nähtiin vierailevan Arianan luona hänen hotellissaan Englannissa.

Nyt pariskunta on nähty romanttisella illallisella Barcelonassa. Vaikuttaisi siltä, että teinityttöjen unelma on valloittanut Granden sydämen. Jää nähtäväksi onko kyseessä vain kesäromanssi vai voisiko parin välille kehkeytyä jotain vakavampaakin.