Sulhanen häissään kaatokännissä – tässäkö noloin häävideo?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhlat, joissa on ilmaista alkoholia tarjolla mielin määrin, voivat tuottaa osalle vieraista hankaluuksia. Hienoissa juhlissa kuten häissä kannattaa kuitenkin ottaa maltillisesti ja kunnioittaa juhlittavaa hääparia.

Eräs sulhanen ei pystynyt hillitsemään juomaa kumoavaa kättään ja joikin koko rahan edestä pilaten juhlat morsiameltaan. Lussy Dan on julkaissut YouTube-kanavalleen kenties kaikkien aikojen vaivaannuttavimman häävideon (Video sittemmin jo poistettu YouTubesta. Pahoittelut.). Videolla sulhanen on todella humaltunut ja yrittää ottaa morsiamensa jalasta sukkanauhaa pois.

Sulhanen yrittää tanssia tuoreelle vaimolleen ja päätyy kaatumaan hänen syliinsä. Sulhasta katsoessa myötähäpeä nousee huippuunsa. Mies ei ole saada naisen jalasta sukkanauhaa millään pois ja se kestää todella kauan. Nainen joutuu lopulta auttamaan miestä, mutta sukkanauhan saatuaan mies ei pääse edes ylös lattialta.

Sulhasen kaverit tulivat lopulta auttamaan miehen ylös ja kaasot hakivat mielensä pahoittaneen morsiamen pois tilanteesta. Toivottavasti sulhanen on ymmärtänyt hävetä ylilyöntiään jälkeenpäin videon nähtyään.