Poptähti yritti ahtaa lastenistuinta Lamborghinin tavaratilaan – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötään ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa. Eilen hänellä oli pieni auto-ongelma.

Splash
Splash

Christina Milian kuvattiin nimittäin Beverly Hillsissä lähtemässä Mr. Chow -ravintolasta 300.000 dollarin arvoisella Lamborghinillään. Hän yritti laittaa lastenistuinta auton tavaratilaan, mutta urheiluauto ei ollut mikään tilaihme. Useiden yritysten jälkeen Christina luovutti viimein ja pyysi nolostuneena saada istuimen ystävänsä tila-auton kyytiin.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash
Splash