Tässäkö seuraava James Bond – valinta kuohuttaa jo nyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman kuuluisin salainen agentti, James Bond, tekee paluun valkokankaille marraskuussa uudessa Spectre-elokuvassa. Vaikuttaisi siltä, että Daniel Graig on astumassa syrjään James Bondin roolista elokuvan jälkeen, sillä keskustelut uuden Bondin valinnasta käyvät kuumina.

Uuden James Bondin rooliin on povattu näyttelijä Damien Lewisia ja Idris Elbaa. Daily Mail -lehden mukaan kumpikaan ei ole kommentoinut mahdollista valintaansa, mutta molemmat ovat kertoneet olevansa kiinnostuneita salaisen agentin roolista.

Splash
Splash
Splash
Splash

James Bond -fanien ja vedonlöyntisivustojen mukaan Idris Elba olisi voittamassa roolin itselleen. Toisena suosikkina James Bondiksi on valikoitunut Damien Lewis. Isänmaan puolesta -sarjasta tunnettu Lewis on saanut monet vakuuttuneeksi siitä, että Bondin rooli sopisi miehelle hyvin. Huhujen mukaan elokuvien tuotantoyhtiö on päättänyt ottaa uuden suunnan Bondin valinnassa ja fanit odottavat jännityksellä uuden James Bondin virallistamista.