Jessie J:n ja fanin virtuaaliduetto valloitti internetin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias Tom Bleasby pääsi laulamaan idolinsa Jessie J:n kanssa naisen uusimman kappaleen Flashlight, joka kuullaan myös uudessa Pitch Perfect -elokuvassa. Parivaljakko lauloi Smule-karaokesovelluksen avulla kappaleen samanaikaisesti verkossa.

Tom Bleasby nousi julkisuuteen kertaheitolla uskomattoman kauniilla laulusuorituksellaan Jessie J:n kanssa. Jessie J julkaisi videon omalla Facebook-sivullaan, minkä jälkeen se sai nopeasti yli kahdeksan miljoonaa katselukertaa ja ylistäviä kehuja.

Bleasby ei ole Metro-lehden mukaan ottanut yhtäkään yksityistuntia lauluopetusta, ja hänen taitava äänenkäyttönsä onkin oman harjoittelun ja aikaisemman kuoroharrastuksen tulosta. Bleasbyllä on enkelimäisen korkea ääni ja hänen virheettömän upea laulutekniikkansa on saanut kuulijat huokaisemaan ihastuksesta.

Flashlight JessieJ and Tom Bleasby

Singing along with Jessie J on her new single from 'Pitch Perfect 2'….Flashlight! via Smule Please email tombleasbyinfo@gmail.com for booking requests, offers with material and other enquiries.

Posted by Tom Bleasby on Saturday, May 23, 2015