Nyt on autossa melkoinen ilmastointi – tällaista ei ökyautoissa nähdä

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesässä ei ole tänä vuonna ollut juuri tarvetta autojen ilmastoinnille, mutta viime kesänä sellainen ominaisuus oli enemmän kuin tarpeellinen. Valtaosassa uusia autoja ilmastointi on nykyisin jo vakiovaruste, mutta vanhemmissa menopeleissä sitä ei ole usein lainkaan.

Splash
Splash

Nyt Kiinassa Hangzhoun kaupungissa on kuvattu pakettiauto, johon on asennettu ilmastointi jälkikäteen. Kyseessä ei ollut kuitenkaan mikään kovin tavanomainen auton ilmastointilaite, vaan kotikäyttöön tarkoitettu laite. Se oli asennettu poistetun sivuikkunan tilalle.

Tiedossa ei ole miten laite saa sähkönsä, mutta Kiinan lakien mukaan se on joka tapauksessa laiton. Laite voi nimittäin vauhdissa pudotessaan aiheuttaa ohikulkijoille vakavia vammoja ja jopa kuolemantapauksen.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat