Tytön asuvalinta tyrmistytti tanssiaisissa – esitti kuollutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Päättäjäistanssiaiset ovat monissa maissa nuorille iso asia. Varsinkin tytöt haluavat panostaa mekkoonsa ja ulkonäköönsä kunnolla ja olla illan prinsessoina. Eräs tyttö vei fantasiansa kuitenkin hieman liian pitkälle esittäessään prinsessa Ruususta.

Bahamasaarilla asuva Ashvonn Russell halusi saapua tanssiaisparinsa kanssa paikan päälle näyttävän sisääntulon kera. Russell halusi esittää prinsessa Ruususta ja saapui paikalle ambulanssin kuljettamana esittäessään prinsessaa, joka on vaipunut ikuiseen uneen.

Kukaan ei kuitenkaan ymmärtänyt metaforaa vaan tytön luultiin olleen loukkaantunut tai kuollut. Russell sai kuitenkin koulun pihassa suukon poskelleen pariltaan Johnny Augustelta, joka herätti tytön henkiin todellisen rakkauden suudelmalla.

Tytön päättäjäistanssiaisista otetut kuvat ovat valitettavasti aiheuttaneet lähes kokonaan pelkkää negatiivista reaktiota Twitterissä, jossa kuvaa on BuzzFeed News -sivuston mukaan jaettu jo yli 7.000 kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat