Channing Tatum paljasti peniksensä lempinimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Channing Tatum on tehnyt menestyksekästä Hollywood-uraa näyttelijänä, minkä lisäksi hän on toiminut myös tuottajana, tanssijana ja mallina. Tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla jälleen miesstripparina Magic Mike XXL -elokuvassa.

Channing Tatum vieraili taannoin Reddit-sivustolla vastaamassa fanien esittämiin kysymyksiin. Tähti ei arastellut vastata kiperiinkään tiedusteluihin. Näyttelijä paljasti esimerkiksi että hänen peniksensä lempinimi on Gilbert.

Kysyttäessä minkä supervoiman Channing haluaisi, hän vastasi toivovansa voivansa saada ihmiset alastomiksi tahdon voimalla. Syy toiveelle oli jokseenkin epätavallinen. Tähden mukaan ihmiset muuttuvat erittäin kilteiksi siinä vaiheessa, kun he ovat alasti.

Channing Tatum myös muun muassa paljasti ulostaneensa Islannissa lumimyrskyn aikana keskellä jääkenttää. Lippuluukulla flopanneesta ja runsaasti negatiivista kritiikkiä saaneesta Jupiter Ascending -elokuvasta mies ei ollut itsekään erityisen innostuneen oloinen.

– Jupiter Ascending? Mitä ihmettä?, PugsDerpHarderThanU kysyi.

– Hyvä kysymys. Kyselen sitä itseltänikin, tähti vastasi.