Kylie Jenner paljastavassa asussa – tätä äiti ei hyväksyisi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien realityperheen kuopus Kylie Jenner on alkanut käydä ahkerasti laulutunneilla, sillä neitokainen pyrkii musiikkiuralle lähitulevaisuudessa. Jenner on saanut paljon kannustusta laulamiseen poikaystävältään räppäri Tygalta ja sisarensa mieheltä Kanye Westilta.

Splash
Splash

17-vuotias Kylie ikuistettiin eilen juhlimassa Miamin South Beachin Sugar Factoryn avajaisia, vaikka hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa yökerhoihin vielä neljään vuoteen. Kaiken lisäksi hänellä oli yllään niin paljastava asu, että valtaosa teinitytöistä ei saisi äidiltään lupaa pukeutua sellaiseen.

Daily Mail -lehden mukaan räppäri Kanye West on tarjoutunut tuottamaan Kylie Jennerin debyyttisinglen. Musiikkimogulin avustuksella tähtösellä on suuret mahdollisuudet tehdä läpimurto jo ensimmäisellä sinkkujulkaisuullaan. Kylien valmennuksesta on tähän asti vastannut hänen hyvä ystävänsä Pia Mia, joka on hiljattain lyönyt läpi omalla musiikkiurallaan.

Splash
Splash
Splash
Splash