Mad Max kääntyy myös peliksi – tässä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Hardyn ja Charlize Theronin tähdittämä Mad Max: Fury Road sai ensi-iltansa 15. toukokuuta. Bensanhajuinen scifi-toimintaelokuva sai lämpimän vastaanoton niin sarjan vanhoilta faneilta kuin uudemman polven katsojilta, ja jatko-osa on jo suunnitteilla.

Pian Mad Maxin maailmaan on mahdollista hypätä myös videopelin muodossa. Pelaaja astuu Mad Maxin kenkiin taistellakseen Scrotus-nimisen sotaherran ja hänen joukkojaan vastaan. Luvassa on tietenkin vauhdikkaita takaa-ajoja ja selviytymistä tuhon jälkeisessä joutomaassa.

Mielenkiintoisena ominaisuutena pelaajat voivat myös kustomoida autoistaan tuhovoimaisempia menopelejä. Mad Max: Eye of the Storm -pelistä vastaa Avalanche Studios. Se tullaan julkaisemaan Playstation 4 ja Xbox One, sekä Linux ja Microsoft Windows -alustoille syyskuussa 2015.