Opiskelija piti puheen valmistujaisjuhlissa – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koulujen kevätjuhlissa valmistuvasta vuosikurssista valitaan yleensä opiskelija, joka pitää valmistuville ja koulun henkilökunnalle suunnatun puheen. Portsmouth High School sai nähdä todella ainutlaatuisen puheen 2015 valmistuvien opiskelijoiden esittämänä.

Opiskelija Colin Yost oli mennyt puhujan paikalle pitämään puhettaan. Hän lopetti puheensa sanoin: ”All you have to do is shake it off”, minkä jälkeen Taylor Swiftin Shake It Off -kappale alkoi soimaan salissa ja Yost alkoi tanssimaan.

Videolla kuullaan vanhempien ihmetteleviä ja ihastelevia lausahduksia, kun Yost tanssii ja saa muutkin valmistuvat mukaansa ennalta suunniteltuun flashmobtyyliseen esitykseen. Tanssi on todella hyväntuulinen ja täydellinen päätös valmistuvien opinnoille.