Poikaystävä antoi tyttöystävälle opetuksen – käytetään sitä turvavyötä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turvavöitä ei ole keksitty autoon huvin vuoksi. Turvavöiden käyttö on todella tärkeää ja jo hitaista vauhdeista törmääminen tai äkkipysäytys saa ihmisen heittäytymään istuimestaan eteenpäin jos turvavyö ei ole kiinni.

Erästä poikaystävää ärsytti se, että hänen tyttöystävänsä ei suostunut käyttämään turvavöitä. Tytön mielestä turvavyön käyttäminen oli turhaa ja miehen mielestä se oli välttämättömyys. Mies halusi antaa tyttöystävälleen pienen opetuksen ja jarrutti äkillisesti tytön huomion ollessa hänen puhelimessaan.

Tyttö näppäilee puhelintaan, kunnes mies jarruttaa. Nainen lentää heti päin tuulilasia melko kovalla voimalla ja mies nauraa. Mies sai varmasti tehtyä oman näkökantansa selväksi, minkä lisäksi sai myös muutaman särön tuulilasiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.