44 000 kävijää juhli juhannusta Himoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Himos Juhannus täytti viikonloppuna 17 vuotta, ja juhlimaan saapui 44.000 festivaalivierasta. Torstai kokosi paikalle Jämsän Himos Parkiin 11.000 juhlijaa. Perjantaina ja lauantaina Himoksella juhannusta vietti 16.500 innokasta musiikinystävää vaihtelevassa säässä.

Himos Festival 2015, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara

Alueella oli tehty alueuudistuksia, jotka osoittautuivat toimiviksi. Suomen suurin katettu festivaalilava Tent Stage suojasi juhlakansaa sadepisaroilta ja loi upeat puitteet. Kiitosta sai myös viime vuonna käyttöön otettu kolmikerroksinen ja yli 2.000-paikkainen katsomoravintola Riemu ravintola- ja VIP-palveluineen sekä vesivessoineen.

– Olemme pyrkineet vuosittain tekemään parannuksia sekä uudistuksia ja täten vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Nyt katettua tilaa on koko yleisölle, joten emme ole tapahtumajärjestäjinä enää säiden armoilla. Tent Stage tulee olemaan pysyvä ratkaisu Himos Parkin alueella palvellen kaikissa alueen tapahtumissa, promoottori Timo Isomäki kommentoi.

Himos Parkissa tullaan jatkossa järjestämään myös yksittäisiä konsertteja, kuten 24. kesäkuuta Eppu Normaali ja 31. elokuuta Linkin Park. Himos Parkissa juhlitaan juhannusta jälleen ensi vuonna 23.–25.6.2016.