94-vuotias isoäiti yllätti perheensä – otti tatuoinnin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

94-vuotias isoäiti yllätti perheensä – kävi ottamassa tatuoinnin!

Walesissa asusteleva isoäiti on ilahduttanut perhettään huvittavalla tavalla. 94-vuotias Gwladys Williams nimittäin otti äskettäin tatuoinnin, joka on omistettu hänen lapsenlapselleen. Tatuoinnin ottamisen seurauksena Gwladysista tuli vanhin nainen Britanniassa, joka on käynyt tatuoitavana.

Williamsin uusin tatuointi on käsivartta koristava teksti: ”Leri & Nain Forever”. Huvittavaa isoäidin tempauksessa on erityisesti se, että tatuointi ei ole ensimmäinen, jonka Gwladys on hankkinut vanhuusiässä.

Isoäiti hankki ensimmäisen tatuointinsa seitsemän vuotta sitten. Metro-lehden mukaan Gwladys on ollut tyytyväinen tatuointeihinsa ja hän haluaisi tulevaisuudessa omistaa tatuoinnin kaikille lapsenlapsilleen. Naisella vaikuttaisi olevan hurja urakka edessä, sillä Williamsilla on yhteensä 58 lastenlasta.