Supertähti yllätti fanit – tuli valeasussa elokuvansa koenäytökseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Channing Tatum yllätti onnekkaat faninsa saapumalla Magic Mike XXL -elokuvan 3D-näytökseen. Kukaan ei tunnistanut Tatumia, koska hänet oli maskeerattu esittämään vanhempaa miestä, joka kyseli ennen näytöstä katsojilta kiperiä kysymyksiä elokuvaan ja katsojien odotuksiin liittyen.

Channing Tatum ohjasi kysymysten jälkeen katsojat elokuvateatterin saliin istumaan ja kertoi heille, että he tulevat saamaan nyt erittäin todentuntuisen 3D-kokemuksen. Kun katsojat laittoivat lasit päähänsä, yleisön joukosta nousi miehiä tanssimaan heille. Lopuksi Tatum paljasti vielä oman henkilöllisyytensä ja meni mukaan tanssimaan.

Naiset eivät voineet uskoa näkemäänsä todelliseksi ja haukkoivat henkeään esityksen jälkeen nähtyään Tatumin. Osa faneista pääsi vielä halaamaan näyttelijäkomistusta ja sai varmasti puhuttavaa vielä pidemmäksikin aikaa.