Kauhua elokuvateatterissa – katto romahti asiakkaiden niskaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Filippiiniläisessä elokuvateatterissa sattui kauhistuttava onnettomuus, kun katto romahti asiakkaiden päälle. Ostoskeskuksessa sijaitsevassa elokuvateatterissa oli tapahtumahetkellä australialaisia, sillä teatterissa oli Dreamscape Networks -yrityksen järjestämä yksityistilaisuus.

Sydney Morning Herald -lehden mukaan paikalla olleet olivat kuulleet aluksin kovan räjähdysäänen ja sitten katossa näkyi kipinöitä. Pian sen jälkeen katto petti ja valtava vesimassa vyöryi ihmisten niskaan. Onnettomuudessa loukkaantui kymmeniä ihmisiä ja kuusi on tällä hetkellä sairaalassa hoidettavana.

Cebun kaupungissa sattuneen onnettomuuden uskotaan johtuvan rakennusvirheestä. Ostoskeskuksessa oli tehty mittava remontti ja sen yhteydessä virhe oli todennäköisesti tehty. Paikan päällä olleet ovat kuvanneet hurjan tilanteen videolle. Oli onni onnettomuudessa, ettei kukaan saanut surmaansa.