Farrah Abraham kaupittelee DNA:taan pullossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Farrah Abraham tuli tunnetuksi MTV:n suositusta Teen Mom -sarjasta. Hän on pysytellyt julkisuudessa esiintymällä pornoelokuvassa, kaupittelemalla seksileluja ja poseeraamalla julkisuudessa vähissä vaatteissa.

Farrah Abraham on jälleen otsikoissa, tällä kertaa jokseenkin epätavallissa merkeissä. Tähti on lyöttäytynyt yhteen Celebrity Gene -nimisen firman kanssa myydäkseen omaa DNA:taan pullotettuna astiaan, jota voi käyttää myös kaulakoruna.

Pulloja kaupitellaan 99 dollarin hintaan, ja 50 prosenttia niiden tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. Farrah Abrahamin tapauksessa hyväntekeväisyyden kohde on Operation Underground Railroad, joka toimii orjuuteen siepattujen lasten hyväksi.

Tähti itse ansaitsee 10% tuotteen myyntituloista, ja lisäksi hänelle maksettiin 30.000 dollaria DNA-näytteen luovuttamisesta. Mikäli Farrah Abrahamin DNA siis kiinnostaa, kannattaa suunnata Celebrity Genen sivuille. Yhtiö kaupittelee myös muun muassa Michael Jacksonin, prinsessa Dianan ja Elvikset geenimateriaalia.