Mies näyttää brasilialaisen jujutsun liikkeitä pitbullin avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gene Cook Jr. on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee erilaisia itsepuolustustekniikoita. Taisteluparinaan mies käyttää videolla pitbulliaan, joka antaa rauhallisesti miehen väännellä itseään erilaisiin asentoihin.

Gene Cook Jr. opettaa videollaan erilaisia brasilialaisen jujutsun liikkeitä, joiden avulla ihminen voi puolustaa itseään saamalla vastustajan asentoon, jossa hän ei pysty liikkumaan. Mies näyttää liikkeet isokokoisen pitbullin avulla, ja sekä koiralle että miehelle on puettu asianmukaiset varusteet ylle.

Koira pysyy tyynenä ja on aivan veltto miehen käsittelyssä. Ilmeisesti kaverusten paini on pitbullille tuttu juttu ja koira on tottunut siihen, että sitä väännellään erilaisiin asentoihin. Mies kuitenkin muistuttaa videon kuvaustekstissä lapsia olemaan kokeilematta tätä koiransa kanssa kotona, sillä kaikki pitbullit eivät tunne brasilialaista jujutsua.