Kim Kardashianin kirje tulevaisuuden itselleen – ei mainitse Kanyeta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli Glamour-lehden kuvauksissa uutta kansikuvaa varten ja kynäili samalla kirjeen tulevaisuuteen. Kirje on tarkoitettu luettavaksi Kimille itselleen vuonna 2025 ja se sisältää erilaisia toiveita, unelmia ja neuvoja kymmenen vuoden päähän.

Kirjeessä Kim toivoo pystyvänsä olemaan edelleen positiivinen, vaikka vihaajia onkin todella paljon. Hän neuvoo itseään olemaan armollisempi omalle ulkonäölleen ja muodoilleen, koska hän ei tule ainakaan enää nuortumaan.

Kim neuvoo itseään soittamaan äidilleen joka päivä. Hän toivoo tällöin 12-vuotiaan tyttärensä saavan Kimiltä hyviä neuvoja. Pinnallisina asioina Kim toivoo, että tällöin olisi jo keksitty vihreä mehu, jonka avulla iho pysyisi täydellisen ruskettuneena koko ajan.

Tavoitteekseen nainen asetti sadan miljardin Instagram-seuraajat. Jos raja ei ylity, Kim on todella pettynyt itseensä. Hän toivoo ihania perhelomia ja yhdessäoloa, mutta miestään Kanyea nainen ei mainitse kirjeessään yhtä kuvaa lukuunottamatta.