Kissafani tuunasi Jurassic Park -elokuvaa – korvasi dinosaurukset kissoilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kekseliäs kissaihminen on julkaissut Imgur -kuvapalvelussa gallerian, joka on saanut monet Jurassic Park -fanit huvittuneiksi. Kissafani on nimittäin korvannut kuvissa esiintyvät dinosaurukset kissoilla. Käyttäjä Pinkahboo nimesi galleriansa Jurassic Kitteniksi.

View post on imgur.com

Kuvissa esiintyvät kissat ovat dinosaurusten kokoisia ja elokuvassa esiintyvät ihmiset ovat jäädä niiden jalkoihin. Metro-lehden mukaan monet ovat sitä mieltä, että elokuvasta julkaistut kuvat ovat edelleen yhtä pelottavia, vaikka dinosaurusten tilalle onkin vaihdettu suloisia kissoja.

Kuvagalleria on jälleen yksi osoitus siitä, että kissafanien kekseliäisyydellä ja huumorintajulla ei ole rajoja. Tältä legendaarinen Jurassic Park -elokuva todennäköisesti näyttäisi, jos dinosaurusten sijaan Steven Spielberg olisi käyttänyt jättiläiskissoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat