Kurvikkaat naiset napahaastetta vastaan – rinnoista kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, miten Twitterin kiinalaisversiosta Weibosta lähti liikkeelle erikoinen hoikkuutta ihannoiva kuvahaaste. Sadat miljoonat käyttävät jakoivat itsestään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa he kurkottelevat kädellään selkänsä takaa ja yrittävät yltää koskemaan omaan napaansa.

Kuten moni muukin provosoiva haaste, sai tämäkin nopeasti vastaliikkeen kurvikkaammilta naisilta. Nyt Instagramissa leviää BoobsOverBellyButton -niminen kuvahaaste, jossa muodokkaita naisia kehotetaan ottamaan rinnoistaan ronskisti kiinni ja iloitsemaan siitä, että myös heillä on napa aivan kuten kaikilla muillakin.

Kuvat juhlivat naisvartaloa ja positiivista kuvaa itsestään sekä muista. Rintojen ollessa kyseessä tämäkin kampanja muistuttelee naisia siitä, että omat rintansa kannattaisi aika ajoin tarkastaa rintasyövän varalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat