Kesän kuumin meikkitrendi – valoa varjojen sijaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilijat ovat kautta aikojen käyttäneet contouringia eli kasvojen varjostamista ja piirteiden uudelleen hahmottelemista apunaan. Tummempien meikkivoide- ja varjostussävyjen avulla kasvonpiirteitä saadaan korostettua ja myös luotua.

Kim Kardashian toi kasvojen varjostamisen pinnalle ja monet meikkitaiteilijat käyttivätkin häntä esimerkkinään contouringista puhuttaessa. Varjostamisen avulla voidaan nenä ja pyöreät kasvot saada kapeammaksi ja poskipäiden alle voidaan tehdä varjoja.

Tänä kesänä varjostamiseen ei kannata kuitenkaan kiinnittää liian paljon huomiota vaan nyt keskitytään korostamiseen. Uusi meikkitrendi strobing kehottaa naisia lisäämään kiiltoa, kimalletta ja valon hohdetta kasvojensa korkeimpiin kohtiin, jolloin kasvot saadaan hehkumaan raikkaina.

Korostamisen voi hoitaa valoa taittavalla luomivärillä, hohtopuuterilla tai muulla tuotteella, jolla saat ihon korkeimpiin kohtiin hehkua hieman ihoa vaaleammalla sävyllä ilman isoja hilenippuja. Korostettavia paikkoja ovat poskipäät, huulten amorinkaari, nenänvarsi, t-alue ja kulmaluut.

Pietra Zanini PH @mariahroccha_ Beauty @mariburitymua

Kuva, jonka @mariburitymua julkaisi

KONTÜR OUT! STROBING IN! Yeni makyaj akımı, gölgelendirmeyi ve koyu renkli kontürü bir kenara bırakıp, sadece aydınlatıcı ile yüzümüze (kaş altı, göz pınarı, çene, elmacık kemikleri vs.) canlı ve aydınlık bir görünüm vermemiz gerektiğini söylüyor. Denemeye değer #kontür #modlaj #makyaj #instamakeup #contouring #contour #shading #Repost @stevendoloso ・・・ Beautypedia! Contouring is reportedly now passé, and strobing is the new “it” beauty move. Unlike contouring, strobing seeks to bring out features using light and light alone. The technique aims to give you dewy skin and a natural lit-from-within glow. According to Alex Box, creative director of Illamsqua, “It's about using reflection on high planes and points of the face that catch the light to create spotlit areas. It's a much more forgiving way to bring focus and shape to the face.” #InMyMakeUpChairNow #MakeUpByStevenDoloso #Hair #AlexCarbonel @studiofixbyalexcarbonel #Strobing #Beauty #MakeUp #PrintAd #Campaign #2015 #makeup @iamsuperbianca

Kuva, jonka hatunkokos@gmail.com (@kokos_hatun) julkaisi