Näin paljon vatsalihakset vaikuttavat raskausvatsaan

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten kohuttiin Sofia Stage -nimisestä kaunottaresta, jonka raskausvatsa jäi vahvojen vatsalihasten alle lähes huomaamattomaksi loppuun saakka. Fitnessmalli ja painonnostaja Sophie Guidolin odottaa kaksosia eikä hänenkään vatsansa paljasta viimeisellä kolmanneksella ollessaan juuri mitään.

Sophie Guidolin on julkaissut todella havainnollistavan kuvaparin Instagram-tilillään. Toisessa kuvassa nainen odottaa toista lastaan Ryderia. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa Guidolinilla on vatsassaan kaksoset. Kuvien välinen ero on huikea vaikka kummatkin kuvat ovat samalta raskausviikolta.

Voisi kuvitella, että kaksosia odottaessa raskausvatsa olisi paljon suurempi, mutta asia on juuri toisin päin. Vanhaan kuvaan viitaten Guidolin kertoo, että hän ei treenannut vielä lainkaan eikä hänellä ollut ollenkaan vatsalihaksia. Tästä syystä raskaus alkoi näkymään saman tien, kun raskausviikot lähtivät etenemään.

Toisessa kuvassa Guidolinilla on todella vahvat vatsalihakset, jotka pitävät keskivartaloa kasassa kuin tiukkaa pakettia. Kummatkin kuvat ovat samalta raskausviikolta, mutta uudemmassa kuvassa raskautta tuskin huomaa vaikka vatsassa onkin kaksin kappalein vauvoja.

Ensimmäisessä kuvassa Guidolin myös kertoo lihoneensa paljon enemmän kuin nyt. Hän keräsi painoa 15,4 kiloa kun taas kaksosten kohdalla hän on kerännyt painoa samaan viikkoon mennessä vain 5,5 kiloa. Guidolin ei uuden raskauden kohdalla noudata mitään tiettyä ruokavaliota, mutta pyrkii treenaamaan 2 – 3 kertaa viikossa pilateksen ja kävelyn lisäksi.

Everyone has been asking for a comparison shot between pregnancy #2 & #3 (twins) Same gestation in photos, 1st photo is my 2nd son (Ryder) so are differences (besides my horrendous blonde attempt) I had 10cm diastasis recti with my first (Kai) who was over 10pounds & fell pregnant within 3 months of giving birth, so it never had a chance to heal. Before pregnancies #1 & #2 I had never exercised, had zero core strength, so as soon as I had any growth in my stomach it all hung out. 1st photo I had gained 15.4kgs / 2nd photo I had gained 5.5kgs I am exercising about 2-3 times MAX per week-pilates & walking.I am not restricting calories or following a meal plan, but instead eating wholefoods. I think the difference is my strong strength I love seeing the difference in each of my pregnancies and love each and every journey for their own reasons x

Kuva, jonka SOPHIE GUIDOLIN (@sophie_guidolin) julkaisi

Time maybe moving fast, but I'm certainly slowing down #24weekspregnant #twinpregnancy #babes #girls

Kuva, jonka SOPHIE GUIDOLIN (@sophie_guidolin) julkaisi