Prinssi Georgen kaksoisolennon kuvasta nettihitti: ”Luulee olevansa prinssi…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kuninkaallinen perhe sai tänä keväänä uuden jäsenen, kun prinsessa Charlotte Elizabeth Diana syntyi maailmaan 2. toukokuuta. Taannoin prinsessa Charlottesta ja hänen isoveljestään, prinssi Georgesta julkaistiin ensimmäiset viralliset yhteiskuvat, jotka arvatenkin päätyivät useiden lehtien kansiin.

View post on imgur.com

Verkossa on levinnyt alun perin Reddit-sivustolla jaettu hauska kuva nuoresta pojasta, jolla on yhdennäköisyyttä prinssi Georgen kanssa. Yksivuotias Noah Jack Lockett poseeraa otoksessa lehden kansikuvan vieressä, ja näyttää tiedostavan hänen ja nuoren kuninkaallisen hämmästyttävän samankaltaiset piirteet.

– Kummipoikani luulee olevansa kuninkaallinen prinssi, kuvan jakanut TheGGongShow kirjoittaa Redditissä.

Yhdennäköisyydestään selkeästi ylpeän pikkupojan kuvasta tuli tietenkin nopeasti nettihitti. Otos levisi nopeasti Redditistä muihin sosiaalisen median muotoihin, kuten Twitteriin ja Facebookiin.