Snoop Dogg haluaa Twitterin toimitusjohtajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Dogg on ahkera sosiaalisen median käyttäjä. Taannoin Addiction-Treatment -sivusto paljasti tähden olevan aktiivisimmin Instagramia käyttävä julkkis. Nyt tähti on paljastanut haluavansa toisen suositun sosiaalisen median johtoasemaan.

Twitterin toimitusjohtaja Dick Costolo ilmoitti taannoin irtisanoutuvansa virastaan ensi kuun aikana. Snoop Dogg ilmoitti nopeasti halukkuutensa astua virkaan Costolon tilalle, tietenkin Twitter-tilillään.

– Olen valmis johtamaan Twitteriä! #snooptoimitusjohtajaksi, räppäri kirjoitti.

Twitterin puheenjohtaja Jack Dorsey paljasti hieman ennen Snoopin viestiä, ettei yhtiö ole vielä ehtinyt etsimään korvaajaa Dick Costololle. Ehkäpä Snoop Doggilla olisi siis madollisuuksia uuteen ja yllättävään aluevaltaukseen.