Syyllisemmän näköistä koiraa saa hakea – ei epäselvyyttä tekijästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät kotona välillä tuhojaan omistajan silmän välttäessä. Huonekalujen ja tavaroiden järsimiset voivat johtua turhautumisesta, ikävästä tai tylsistymisestä, mutta välillä tavarat vain joutuvat lemmikkien tielle kesken hurjien leikkien ja saavat osumaa.

Verkossa on monia hauskoja tapauksia, kun syyllistä etsittäessä koirat paljastavat osallisuutensa sotkuun heti. Syylliset koirat kääntävät häpeissään katseensa pois omistajasta, eivät tule kutsuttaessa luo, poistuvat vähitellen paikalta ja uikuttavat. Nyt arkistoista löytyi yksi helmi, kun syyllinen koira häpeili tekosiaan.

Videolla Matzo-niminen koira on syyllinen aiheuttamaansa sotkuun, joka syntyi koiran kaatamasta roskakorista. Koira tietää varsin hyvin tehneensä väärin ja siirtyy vähitellen kauemmaksi omistajastaan. Koira istuu ja työntää etutassuillaan itseään lattiaa pitkin taaksepäin menemällä lopulta pöydän alle piiloon.