Tahkon Juhannuksessa yllätyskäänne – yleisö vuodatti onnenkyyneleitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäinen Tahko Juhannus juhlittiin juhannusviikonloppuna Tahkovuoren perinteikkäissä maisemissa. Festari oli onnistunut, sillä yleisötavoitteensa saavuttanut tapahtuma sujui rauhallisissa merkeissä ja ilman järjestyshäiriöitä.

– Tunnelma oli koleasta säästä huolimatta rento ja lämmin, aurinkokin helli yleisöä aina hetkittäin, festivaalipäällikkö Allu Koskinen kertoi.

Lauantaina festivaali saatiin onnellisesti päätökseen hieman poikkeuksellisella tavalla. Kasmir ja Mikael Gabriel vetivät nimittäin kentän täyteen festivaaliyleisöä viimeisten tuntien aikana. Mikael Gabrielin esiintymisen aikana yleisö sai todistaa yllätyskäännettä, kun festareilla tapahtui kosinta. Koskisen mukaan yleisössä vuodatettiin todennäköisesti jopa onnenkyyneleitä onnellisen käänteen vuoksi.