Uutislähetyksen kohuttu silminnäkijä kiinni – paljastui etsintäkuulutetuksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nettijulkkiksen maineeseen singonnut Courtney Barnes on pidätetty. Vihreätukkainen Barnes esiintyi uutiskanavan haastatteluvideossa, jossa hän kertoi silminnäkijänä paikalla sattuneesta auto-onnettomuudesta. Stara uutisoi aiemmin, että Barnesin haastatteluvideosta tuli yhdessä yössä nettihitti.

Miehen julkisuus on nyt kääntynyt miestä vastaan. Mirror-lehden mukaan Courtneyn esiintyminen televisiossa johti siihen, että tavaratalon kauppias tunnisti hänet valvontakameroilla esiintyneeksi varkaaksi. Ridgelandin poliisi sai kauppiaalta vihjeen ja mies pidätettiin.

Barnesin julkisuus vaikuttaa tulleen miehelle kalliiksi, sillä myymälävarkauden lisäksi poliisit huomasivat, että mies oli jättänyt sakkoja maksamatta yli 1.000 dollarin edestä. Vaikuttaisi siltä, että Barnesin elämä nettijulkkisena jäi lyhyeksi.