Aikuinen mies näyttää 12-vuotiaalta – harvinainen sairaus syynä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyomyung Shin näyttää aivan tavalliselta alakouluikäiseltä pojalta lapsenomaisten kasvojensa, lyhyen pituutensa ja korkean äänensä ansiosta. Shin on oikea tosielämän Peter Pan eikä näytä päivääkään yli 12-vuotiaalta, vaikka todellisuus on aivan toinen.

Shin on lapsenomaisesta ulkonäöstään huolimatta 26-vuotias. Miehen harvinainen Highlander syndrooma aiheuttaa sen, että Shin ei vanhene. Koreaboo-sivusto kertoo lääkärin antaneen lausunnon, minkä mukaan Shinin tilasta ei ole hänelle mitään terveydellistä haittaa. Ainut Highlander syndrooman oire on se, että mies ei vanhene juuri lainkaan ulkoisesti.

Shin käy yökerhoissa, juo alkoholia ja vie naisia treffeille aivan kuin kuka tahansa muukin 26-vuotias. Shin on Metro-lehden mukaan vain 163 senttimetriä pitkä ja näyttääkin vaaleansinisessä pyjamassaan tavalliselta pikkupojalta.