Fani lauloi Ed Sheeranin hittiä – artisti hyppäsi itse lavalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja Ed Sheeran oli ystäviensä kanssa ostoksilla suuressa ostoskeskuksessa. Kesken kauppojen kiertelyn mies havahtui siihen, että nuori ääni alkoi laulaa hänen kappalettaan Thinking Out Loud. Ostoskeskuksen lavalla oli esiintymässä nuori tyttö, joka lauloi idolinsa kappaletta.

Metro-lehden mukaan Sheeran päätti mennä yllättämään faninsa. Hänen ystävänsä kuvasi videolle hetken, jolloin Ed marssi esiintymislavalle ja teinityttö häkeltyi näkemästään. He jatkoivat kappaletta yhdessä on sanomattakin selvää, että laulaja teki tytön päivästä ikimuistoisen.

Nuori laulajatar julkaisi Youtubessa videon esiintymisestään. Videon tiedoissa lukee, että kyseinen päivä oli hänen elämänsä paras päivä. Ihastuttavalla teollaan Ed Sheeran on osoittanut olevansa omistautunut faneilleen ja teolla hän varmasti myös kannusti nuorta faniaan musiikkiharrastuksessa.