Miljonäärit taistelevat Floyd Mayweatherin harvinaisesta Ferrarista

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilijätähti Floyd Mayweather on yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä nyrkkeilytähdistä. Tyttöystävänsä vuonna 2010 pahoinpidelleen Mayweatherin omaisuus on satoja miljoonia euroja, ja hän omistaa suuren määräin luksusautoja. Nyt yksi niistä on myynnissä.

Floyd Mayweather on parhaillaan myymässä harvinaista Ferrari Enzo -superautoaan Fusion Luxury Motors -autokaupan kautta 3,8 miljoonan dollarin hinnalla. Ostajia on nyt ilmaantunut jo useita, ja jokainen on ilmoittanut maksavansa täyden hinnan.

Auton lisäksi miljonäärit haluavat kuitenkin myös erilaisia muita palveluksia Mayweatherilta. Eräs haluaa päästä sparraamaan kehään nyrkkeilytähden kanssa ja toinen haluaa hänen kanssaan illalliselle. Ostajat haluavat myös esimerkiksi kuvata videon nyrkkeilytähden kanssa ja päästä yhteiskuvaan Mayweatherin perheen kanssa. Kolme ostajista on miljardöörien listalla.

Floyd Mayweather on yrittänyt peitellä parhaansa mukaan pahoinpitelytaustaansa. Mies muun muassa eväsi pääsyn superotteluun niiltä toimittajilta, jotka olivat uutisoineet hänen pahoinpitelystään ja siihen liittyvistä seikoista. Daily Mail -lehden arvion mukaan nyrkkeilijän sanomiset julkisuudessa tulevat hänelle todennäköisesti kalliiksi.