Koripallotähti kihlasi poptähden – melkoinen kihlasormus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Iggy Azalea julkaisi Instagramissaan kuvan valtavasta timanttisormuksesta. Tähti kertoi ikionnellisena, että hän on nyt kihloissa poikaystävänsä Nick Youngin kanssa. Menestyksekäs NBA-pelaaja kosi kaunotarta 460.000 euron arvoisella sormuksella.

Daily Mail -lehden mukaan Nick oli suunnitellut kihlasormuksen itse. Säikyvä timanttisormus sopi naisräppärin nimettömään kuin nenä päähän, sillä näyttävä nainen sai näyttävän sormuksen. Tähden kookas kihlasormus loistaa varmasti metrien päähän. Nick Youngin kosinnasta on julkaistu kuvamateriaalia parin ystävien Instagram-sivuilla.

Mies oli kosinut Azaleaa kesken syntymäpäiväjuhliensa. 30 vuotta täyttänyt Young oli polvistunut vieraiden ympäröimänä ja teko sai Iggyn kyynelehtimään ilosta. Parilla on tulevaisuudessa tuplasti aihetta juhlia Youngin syntymäpäiviä, sillä se on myös päivä jolloin pariskunta meni kihloihin.