Ritari Ässän alkuperäinen K.I.T.T. -auto huutokaupataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan hurjan suosion saavuttaneessa Ritari Ässä -sarjassa seurattiin David Hasselhoffin esittämän Michael Knightin ja hänen K.I.T.T. -ihmeautonsa seikkailuja. Kehittyneellä tekoälyllä varustettu Pontiac Trans Am -merkkinen auto on jäänyt historiaan yhtenä populaarikulttuurin tunnetuimmista menopeleistä.

Mikäli taskusta löytyy muutamien satojen tuhansien eurojen verran ylimääräistä rahaa, voi Ritari Ässästä tutun auton hankkia nyt itselleen. Julien’s Auctions -huutokauppa on asettamassa myyntiin yhden alkuperäisistä K.I.T.T. -autoista. Hittisarjan kuvauksissa käytettiin lukuisia samanlaisia autoja, ja nyt myynnissä on yksi alkuperäisistä.

Mustan Trans Am -auton odotetaan menevän kaupaksi noin 200.000 – 300.000 dollarin hintaan. Samalla huutokauppa asettaa myyntiin myös muita tunnettuja kulkuneuvoja, kuten Grease-elokuvassa käytetyn Hell’s Chariot -avoauton ja Dukes of Hazzard -sarjan Dodge Chargerin. Autot huutokaupataan 26. ja 27. kesäkuuta.