Poika tekee kodittomille lapsille vaatteita – viikkorahoillaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Xavier Elliot -niminen poika tekee Arizonan Phoenixissa kodittomille lapsille vaatteita hänen äitinsä ompelukoneen avulla. Hän osti aluksi kankaat pelkästään omien viikkorahojensa avulla.

Sittemmin sanan levittyä hän on alkanut saamaan erilaisia lahjoituksia kankaiden, rahan ja vanhojen vaatteiden muodossa. Xavierin isä Stephanie Elliott kärsi The Huffington Post -lehden mukaan traumaperäisestä stressihäiriöstä kotiuduttuaan Yhdysvaltojen armeijan palveluksesta Irakin komennolta.

Perhe joutui kodittomien turvapaikasta toiseen ja asui yhteensä kuudessa eri turvapaikassa. Perhe on nyt takaisin jaloillaan eivätkä he ole enää ilman omaa kotia, minkä vuoksi 10-vuotiaalla Xavierilla onkin nyt palava halu auttaa muita.

Xavier oli istunut äitinsä vieressä, joka oli ommellut käsilaukkua. Siitä Xavier oli saanut idean siihen, että hänkin haluaa ommella ja auttaa samalla muita kodittomia. Poika ompelee kodittomille lapsille vaatteita kotonaan äitinsä ompelukoneelle niin kauan, että hänellä on varaa ostaa oma ompelukone.

This is all donations, I'm in awe.

Posted by Clothes for Charity by the Elliott Family on Thursday, June 11, 2015