Seksuaaliterapeutille outo kysymys – vastaus järkytti lukijat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa lehdissä sijaitsee osio, johon lukijat saavat lähettää kysymyksiä. Kysymyspalstoilla ihmisiä askarruttaviin asioihin on yleensä vastaamassa joku lääkäri, terapeutti tai muu oman alansa asiantuntija.

Mumbai Mirror -lehden lukijat huomasivat lehdessä melko omituisen kysymyksen. Eräs lukija oli BuzzFeed-sivuston mukaan lähettänyt Mumbai Mirror -lehden Ask The Sexpert -palstalle kysymyksen tohtori Mahinder Watsalle. Kysymyksessä mies kertoi olevansa 35-vuotias naimisissa oleva mies, joka oli yrittänyt saada vaimonsa kanssa lasta tuloksetta.

Aviopari oli mennyt katsomaan hindulaista pyhää miestä, jota kutsutaan nimellä babaji. Babaji oli antanut heille lääkettä ja aviopari oli yöpynyt miehen luona kaksi yötä. Aviopari sai vierailunsa seurauksena pojan, joka miehen mukaan näyttää kuitenkin aivan babajilta.

Mies epäilee, että babaji on huumannut heidät ja harrastanut seksiä kummankin kanssa, koska nainen tuli raskaaksi ja miehelläkin oli ollut omituisia selkäkipuja. Lukijan mukaan babaji huumasi heidät, minkä vuoksi hän nyt kysyykin tohtorilta neuvoa siihen, mitä heidän pitäisi tehdä ja mitkä heidän oikeutensa ovat.

Tohtorin vastaus oli vähintäänkin yhtä kummallinen kuin itse kysymys. Tohtori ei pitänyt raiskausta juuri minään ja suositteli avioparia vain nauttimaan vanhemmuudesta ja lapsestaan. Hänen mukaansa ei kannata lähteä oikeuteen, koska oikeusprosessi on niin kallis.