Suomiräppäri Ezkimo on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alussa suomalaisille tutuksi tullut hiphop-artisti Ezkimo, eli Mikko Mutenia, on kuollut. Hän menehtyi eilen sunnuntaina. Salainen Agentti 998 -kappaleellaan läpimurron aikoinaan tehnyt artisti teki kolme vuotta sitten paluuta musiikkimarkkinoille Agentti SUMO -artistinimellä.

Lapissa syntynyt, mutta sittemmin Helsinkiin muuttanut hiphop-artisti nousi aikoinaan suureen suosioon Iso E -esikoisalbuminsa hiteillä. Vuonna 2004 Ezkimo julkaisi toisen albuminsa. Vuonna 2009 Ezkimo julkaisi kolmannen Muteniaatikot-albuminsa, jonka tekemisessä oli vahvasti mukana myös hänen pikkuveljensä Juan Muteniac.

ezkimo.jpg

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Voice.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat