Jääkiekko kestää kaiken? Näin sille kävi kiväärillä ammuttaessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Youtuben Cars and Water -kanavan videosta, joka todisti jääkiekon kestävän lähes mitä tahansa. Kiekkoa ei onnistuttu tuhoamaan niin tulikuuman nikkelin, kuin nestemäisen typenkään avulla.

Youtuben Taofledermaus-kanava päätti vastata aikaisempaan videoon kokeilemalla, kuinka hyvin kiekko kestää luodin osumaa. Videon perusteella jääkiekotkaan eivät ole täysin tuhoutumattomia. Kiekko saattaa kestää äärimmäistä kuumuutta ja kylmyyttä hyvin, mutta yhdeksän millimetrin luoti ja haulikon haulit lävistävät sen helposti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat