Kalastajat keskeyttivät ”tappajahain” lounastauon – upea video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajat pääsivät todistamaan hurjan tilanteen ollessaan vesillä New Yorkin Long Beachin läheisyydessä. Miehet näkivät jo kaukaa, että edessä on iso kuollut valas kellumassa meren pinnalla. Kalastajat menivät lähemmäs kameransa kanssa ja saivat yllättäviä tapahtumia nauhalle.

Kalastajat menivät lähemmäs kuollutta valasta nähdäkseen sen paremmin. He huomasivat nopeasti, että valkohai on tullut syömään valaasta. Hai häiriintyy paikalle saapuneesta veneestä ja alkaa hyökkäämään veneen moottoria kohti.

Miehet saavat mukana olevalla GoPro-kamerallaan upeita kuvia valkohaista veden alta. Kun hai rauhoittuu ja lopettaa hyökkäämisen, se palaa takaisin valaan luo syömään. Tällaista tilannetta ei varmasti kokenutkaan kalastaja pääse usein todistamaan.