Kylie Minogue on yhä seksikäs alusvaatemalli – ikä on vain numero!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 1980-luvulla uransa aloittanut poptähti Kylie Minogue ei osoita väsymisen merkkejä. Australialainen laulaja nähdään esiintymässä tänä vuonna myös Suomessa, Porin Kirjuriluodossa järjestettävillä Pori Jazz -festivaaleilla 16. heinäkuuta.

Sloggi
Sloggi

Kylie Minogue työskentelee nykyään myös Sloggi-vaatemerkin mainoskasvona. Tähti nähdään nyt yhtiön tuoreissa alusvaatekuvissa, jotka todistavat Kylien olevan upea ilmestys vielä 46-vuotiaanakin.

Australialaistähti nousi taannoin otsikoihin irtisanottuaan sopimuksensa Jay-Z:n Roc Nation -levy-yhtiön kanssa. Kylie Minogue oli pettynyt kappaleisiin, levymyynteihin ja sponsorisopimuksiin. Ennen Roc Nationia poptähti levytti 16 vuoden ajan Parlohone-yhtiölle.

Sloggi
Sloggi
Sloggi
Sloggi
Sloggi
Sloggi