Mies on tienannut 500 000 dollaria esiintymällä Britney Spearsina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Derrick Barry -niminen mies on huomannut näyttävänsä uskomattoman paljon kuuluisalta poptähdeltä, Britney Spearsilta. Mies on päättänyt tehdä yhdennäköisyydellä itselleen uran ja tienannut Britneyn imitoimisella itselleen jo pienen omaisuuden.

Barry on Metro-lehden mukaan tienannut jo noin 500.000 dollaria imitoimalla Britney Spearsia. Miehen valmistautuminen ihokarvojen ajelemisesta ja meikkaamisesta lavavalmiiksi kestää noin 90 minuuttia ja hän vakuuttaa, että mitään kauneusleikkauksia hänelle ei ole tehty.

Barry on päässyt työssään tapaamaan muitakin tähtiä, joista ikimuistoisimpana hän piti tapaamistaan Lady Gagan kanssa. Silloinkin mies oli pukeutuneena Britneyksi, mutta hän haluaa silti muiden käyttävän hänestä hänen omaa Derrick Barry -nimeään.

New hair! You like? #DerrickBarry as @BritneySpears #PrettyGirls #BritneySpears #DivasLasVegas

Kuva, jonka #DerrickBarry (@derrickbarry) julkaisi