Pennut juoksevat syömään – hellyttävä timelapse-video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat kuvaavat karvaisista perheenjäsenistään kuvia, kun koirat ovat vielä pieniä. Varsinkin isokokoiset koirat kasvavat pentuaikana fyysisesti hurjaa vauhtia.

Jo vajaan vuoden ikäinen koira saattaa näyttää aikuiselta ainakin kokonsa puolesta. Pentuaikaa on mukava muistella kuvamateriaalin avulla ja monesti pentuja kuvataankin paljon niiden suloisuuden vuoksi. Eräs koiranomistaja teki kahden kultaisennoutajansa pentuajasta hienon videon, jossa koirien kasvaminen näkyy timelapsetyyliin koostetulla videolla.

Videolla kaksi kultaistanoutajaa juoksee ruokakulhon luo keittiöön. Colby ja Bleu -nimiset pennut tulevat ruoka-aikana viikko toisensa jälkeen innostuneina omien kulhojensa luo niin, että tassut sutivat talon parketilla. Videolla koirat kasvavat yksitoistaviikkoisista pikkuisista lähes yksivuotiaiksi koiriksi.