Taapero on takuuvarma rocktähti – vetää todella tunteella!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Guitar Hero -pelin avulla kuka tahansa voi kuvitella olevansa rokkitähti ja soittaa legendaarisia hittikappaleita omassa olohuoneessaan. YouTube-videolla nähtävä poika on muuntanut talonsa pelihuoneen omaksi esiintymislavakseen, jonka on ottanut onnistuneesti haltuun.

Gabe White on julkaissut YouTube-kanavallaan videon kaksivuotiaasta pojasta, joka pelaa Guitar Hero -peliä. Poika soittaa Rage Against the Machine -yhtyeen Bulls on Parade -nimistä kappaletta ja tekeekin sen tunteella.

Poika ottaa aluksi kappaleen haltuunsa supertähden elkein. Kappaleen edetessä musiikin voima taitaa kuitenkin saada pojasta kunnon otteen eikä hän ole pysyä housuissaan. Pienempi sisar ja oma vanhempi riittävät vallan mainiosti yleisöksi, ja pojan pelaamista on varmasti ollutkin viihdyttävää katsella vierestä.