Lapset yllättivät isänsä aamiaisella – suihkussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jimmy Kimmel on tunnettu keppostelija. Televisiojuontaja muistaa tasaisin väliajoin tähtiä erilaisilla jekuilla ja houkuttelee katsojia osallistumaan erikoisiin haasteisiin. Amerikassa vietettyä isänpäivää Kimmel muisti haasteella, jossa hän kehotti lapsia tarjoilemaan isälleen isänpäiväaamiaisen suihkuun.

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa näytettiin kooste videoista, joissa lapset tarjoilivat isälleen aamiaisen suihkuun. Isät odottivat päivän ensimmäistä ateriaansa varmasti sänkyyn, mutta saivatkin sen sijaan aamiaisen todella epäkäytännöllisellä hetkellä valuvan veden alla.

Osa isistä osasi ottaa jekun huumorilla, mutta osa pillastui jekusta täysin ja huusi raivoissaan lapsille. Isät saivat suihkussa päälleen jogurttia, kananmunia sekä paistettuina että raakoina, paahtoleipiä ja mehua. Varsinkin pienimmät lapset näyttivät olevan innoissaan saadessaan tehdä isälleen kepposen äidin luvalla kameran kuvatessa.