Lexus kehitti oikean Paluu Tulevaisuuteen -leijulaudan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluu Tulevaisuuteen -elokuvissa nähtiin jo vuosikymmeniä sitten skeittilauta, joka leijaili ilmassa. Tuolloin kyseessä oli pelkkä scifi-fantasia, mutta sittemmin monet tahot ovat yrittäneet tehdä siitä totta. Verkossa on esitelty monia ”hieman sinne päin” olevia leijalautoja.

Nyt autovalmistaja Lexus on esitellyt verkkovideolla leijulaudan, josta se ei kuitenkaan ole vielä kertonut tarkemmin useiden medioiden pyynnöistä huolimatta. Lexus vahvisti, että se on kehittänyt videolla nähtävää tuotetta puolentoista vuoden ajan Saksassa ja Britanniassa, ja että laitetta testataan parhaillaan Barcelonassa ammattiskeittareiden toimesta.

Videon perusteella kyseessä saattaisi olla jonkinlainen läpimurto leijulaudan kehityksessä, mikäli se pitää paikkansa. Video on aiheuttanut heti tuoreeltaan kovasti keskustelua.

Lexus
Lexus