Marlon Brandon legendaarinen Harley-Davidson huutokaupataan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt näyttelijätähti Marlon Brando kuuluu eräisiin elokuvamaailman ikimuistetuimmista ikoneista. Hän teki uransa ehkä vaikuttavimman roolin Kummisetä-elokuvan Vito Corleonena ja voitti roolistaan myös parhaan miesnäyttelijän Oscar-palkinnon. Nyt hänen omaisuuttaa on myynnissä.

Splash
Splash

Yhdysvalloissa tulee nimittäin pian myyntiin Julien’s Auctions -huutokauppaan Marlon Brandon entinen Harley-Davidson -moottoripyörä. Menopelin hinnan odotetaan nousevan jopa 400.000 dollariin. Brando osti moottoripyörän vuonna 1970. Aikoinaan näyttelijälegenda kertoi nauttivansa tällä moottoripyörällä ajamisesta öisin, kun ketään muita ei ole liikkeellä. Tuolloin Brando säilytti moottoripyöräänsä vielä kadulla New Yorkissa.

Marlon Brando tunnetaan lukuisista menestyselokuvistaan. Hän on tähdittänyt muun muassa elokuvia Viettelysten vaunu, Viva Zapata, Julius Caesar, Alaston satama, Ilmestyskirja. Nyt. ja Don Juan DeMarco. Hän kuoli 80-vuotiaaana keuhkojen toimintahäiriöön vuonna 2004. Paino-ongelmat leimasivat hänen elämänsä ja uransa loppuvaiheita.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat