Vaara vaanii kotiovella – näin helposti lapsi päästää tuntemattoman sisään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joey Salads on tunnettu YouTube-videoistaan, joilla hän tekee erilaisia sosiaalisia kokeiluja. Viimeksi hän kuvasi videolle, miten helppoa naisen huumaaminen on ja houkutteli lapsia mukaansa puistosta. Tällä kertaa hän yrittää päästä koteihin sisälle.

Salads teki lapsille kokeilun heidän vanhempiensa luvalla. Salads oli sopinut äitien kanssa, että hän tulee koputtelemaan ovelle kun äiti on kertonut lapselle menevänsä suihkuun. Salads saapui talojen oville sovittuun aikaan ja katsoi avaisivatko lapset hänelle oven ja päästäisivätkö he hänet kotiinsa.

Lapset olivat luottavaisia ja tulivat iloisin mielin katsomaan kuka on ovella. Kun Salads kertoi olevansa äidin ystävä, lapset antoivat miehen tulla kotiinsa. Kukaan lapsista ei pitänyt miestä epäilyttävänä tai ajatellut tekevänsä väärin päästäessään tuntemattoman henkilön kotiinsa.