Petri Nygård takahuoneista: ”Ei siellä mitään ihmeellistä ole”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin räppäreihin jo pitkään lukeutuva Petri Nygård julkaisi äskettäin pitkästä aikaa uutta materiaalia, ja keikat pitivät hänet jälleen kiireisenä koko juhannuksen ajan. Stara tavoitti miehen langan päähän.

Perinteisesti artistien ja yhtyeiden takahuoneet ja keikkabussit ovat ”kaikkein pyhimpiä” paikkoja, sillä niissä artisti voi niin halutessaan levätä rauhassa ja latautua tulevaan keikkaan. Usein ne ovat kuitenkin myös melko railakkaita bilepaikkoja – varsinkin keikan jälkeen. Stara tiedusteli Nygårdilta miksi fanit haluavat päästä hänen keikkabussiinsa ja backstagelleen.

– Se on mystistä! Se on ihan sama asia onko se sitten backstage vai keikkabussi. On mielenkiintoista, ihmiset haluavat sinne ja pettyvät siellä. Kun ne tulevat sinne ihan hirveellä haipilla ja sit ne ovatkin yhtäkkiä silleen, että ”Tässäkö tää nyt on?”. Mä olen aina sitten, että ”Mitä te nyt sitten luulitte, että mitä täällä pitäisi sitten olla?”, Petri Nygård ihmetteli.

– Pitäiskö keikkabussissa ja bäkkärillä olla joku uima-allas tai poreallas vai mitä? Siellähän on jo sohvat ja televisiot ja meillä on kaappi täynnä juomaa. Mitä siellä sitten pitäisi olla? Se on minusta aina huvittavaa, kun en tiedä mikä on ihmisillä oletus siitä millaisia suihkulähteitä siellä pitäisi olla? Ei siellä mitään ihmeellistä ole, artisti vakuuttaa.